Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Muszáj a hűtő ajtaját nyitva...

Muszáj a hűtő ajtaját nyitva tartani, ha nincs bekapcsolva?

Figyelt kérdés

Álldogál a szobában egy hűtő (szoba-konyha egyben), nincs használatban. Néha jönnek vendégek, furán néz ki nyitott ajtóval. Régebben becsuktam, ha jött valaki. De aztán elfelejtettem utána kinyitni, végül becsukni is elfelejtettem. Mi lenne, ha folyamatosan csukva lenne az ajtaja? Fekete gonosz koboldok talán nem képződnének benne.

Régen azt mondta valaki, nyitva kell tartani az ajtót, én meg engedelmes voltam.

Ilyen állapotban, gondolom, nem lesz más, mint egy üres bármilyen szekrény, Hogy egyébként hűtene, az itt nem játszik, nem?

2019. márc. 14. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tökéletesen száraz a belseje (tehát penészgomba nem szaporodhat el benne), akkor lehet zárva tartani.
2019. márc. 14. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is nyitva tartottam, és egy idő után észrevettem,hogy vetemedik/megsüllyed az ajtó, nehezebben bírtam rendesen visszacsukni.

Időnként takarítsd át még ha nem is használod, szellőztesd át néha, de csukd be az ajtaját nyugodtan.

2019. márc. 14. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha párás levegőben csukod be, akkor bebüdösödik. Ha van páramérőd (nem drága), akkor olyankor csukd be, amikor éppen alacsony a páratartalom.
2019. márc. 15. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Tippem szerint alacsony lehet a páratartalom, száraznak érzem kicsit a levegőt, így ez talán nem lehet gond. Becsuktam, mindenki egybehangzó tanácsára.
2019. márc. 16. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!