Szombathely milyen város? Jó ott élnin, biztonságos, tiszta, van munka?
Mi ez a dráma? Budapesten mind a tisztaság, mind a csövik száma, mind a közbiztonság lényegesen jobb. Kerékpározni is jól lehet, van sok kerékpárút, és ha lassan, is de újak is készülnek.
A tömegközlekedés. Alapból nem olyan rossz, hétköznap egész jó, hétvégén hagy kívánnivalót maga után. A buszok vegyesek, a fel busz újabb típus, míg a másik fele régi. Arányában Győrben sem kevesebb a régi busz, mint Szombathelyen.
Dugók tényleg vannak, de ez csak az emberi ostobaság miatt, mert még ott is, ahol jó a tömegközlekedés, ott sem utaznak tömegesen a buszokon, ergo még csúcsidőben is sok járaton találsz szabad ülőhelyet. Sokan olyan távolságban is autóznak, ami másoknak nemcsak biciklivel, hanem még akár gyalog is vállalható.
Basszus elírtam!!! Ezt akartam:
Budapesthez képest mind a Budapesten mind a tisztaság, mind a csövik száma, mind a közbiztonság lényegesen jobb!!!
Ezt akartam írni! Szóval itt is vannak csövik, de kevesebb, és könnyebben elkerülhetők, mert kevés aluljáró van. A gyalogos aluljáróban nincsenek, a vasúti mellett van egy-két alkesz, mert ott a hajléktalanellátó, a vasútállomás meg kamerázott, így ott meg nincsenek.
Tisztaság: sajnos sok a szemét, de ez Budapestre még inkább igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!