1/7 mindentudó99 válasza:
Pontos számot vársz? A probléma inkább az hogy ahol nincs ott nagy részt igény sincs rá. Egy zuhanytálcát és egy kis elektromos bojlert betenni nem nagy ördöngőség.
3/7 anonim válasza:
Egyik haver csináta az agyát hogy ő neki akkora háza van, hogy 3 fürdőszoba is van benne. De egy koszos, büdös, retkes fickó volt. Aztán mondottuk neki, azé az egyikbe beszédűhetné. Nyilvánosan le lett égetve XD
4/7 anonim válasza:
Itt Budafokon 480 millióért kínáltak egy gyönyörű házat, még gyönyörűbb kerttel. Nos minden volt a házban, ami csak elképzelhető luxus..több WC, több fürdőszoba, stb..de sehol nem találtam bidét. Azt mondták erre, hogy én vagyok az első, aki kérdezi.
Egy vevőt vittem kocsival, én csak bámészkodtam.
5/7 anonim válasza:
#2: 377998, mert kettőbe most szerelik.
6/7 anonim válasza:
Mink nálunk niccs fürdüszoba, minek az. De 165 cettis uhd tv meg ájfón meg béjemmvé a garázdba az vann hejette.
7/7 anonim válasza:
2 perc guglizás után:
2016-ban 100 lakásra 111 fürdőszoba jutott.
Hogy hány lakásban nem volt, arról nincs adatom, de általában ahol van fürdőszoba, ott van wc, és 2016-ban a lakott lakások 96 %-ában volt wc.
A lakott lakások száma 3854000 volt, ennek a 4 %-a, ahol nem volt wc, 154160 lakott lakás.
Plusz volt még majdnem félmillió nem lakott lakás, ezekben rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!