Melyik városban vagy kisvárosban jó élni Magyarországon? Budapest nem tetszik. Jelenleg bárhova költözhetek.
Nekem nem tetszik Budapest, mert mocskos, személytelen és tele van (nők-férfiak egyaránt) akik csak kihasználnak, átvernek, vagy kötözködnek.
Több kisvárosban jártam már, kevésbé tapasztaltam ilyesmit. Ilyenekre gondolok, h Pécs, Veszprém, Szeged, Debrecen.
Én jelenleg a munkám miatt nem vagyok helyhez kötve így bárhova költözhetek. 28 vagyok ami már a fiatalság határa (férfi) de lélekben még mindig 20 körül járok. Szóval örülnék, ha tudnék csatlakozni fiatalos közösségekhez amik befogadóak. Akár egy egyetemi kulturális közeghez. (nem mindenhol befogadóak)
Az is fontos, hogy építsem az életem és értékesen tudjak kikapcsolódni. Budapesten valahogy nem megy, bárhova megyek a kosz-mocsok, tömegközlekedés, hajléktalanok, dugó. Nem akarom minden nap ezt bámulni.
Mit javasoltok?
Hát Debrecen meg Pécs mondjuk pont nem kisváros. :D
Ha csöndet és nyugalmat szeretnél, gyere Ajkára. Pont olyan, amilyet te keresel.
Ajkán voltam tavaly és nagyon rendezett városnak tűnt.
Debrecenben szerettem lakni.
Sopronban is, bár ott jó 10 éve laktam, most nem tudom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!