Ha nem fizetem be a gázszámlát vagy a vízszámlát, mikor kapcsolják ki a szolgáltatásokat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 07:19
1/5 anonim válasza:
A gázt kb. három hónap után, a vizet "soha". A vízszolgáltatást nem lehet elzárni, csak egy szűkítőegységgel korlátozni. Így nem lesz megfelelő nyomás a rendszerben, de azért csordogál, így az elemi szükségleteket ki lehet elégíteni. De pl. egy automata mosógép nem tud működni, mert az víznyomással működik. Vagy pl. a bojler sem igazán lesz működőképes (legyen az átfolyós gázos vagy hőtárolós elektromos.)
2/5 anonim válasza:
Csak arra vigyazz, hogyha majd visszakapcsoljak, akkor kulon kell fizetni a visszakapcsolasert, es nagyon sokat!
Egyik ismerosom a villanyszamlat nem fizette be, es az EDASZ-hoz eloszor 75000 Ft-ot kellett befizetni, addig a villanyszerelo semmit nem tudott kezdeni!
Tudom hogy te a vizet es a gazt kerdezted, de gondoltam azert jo indulatbol leirom neked.
Talan ha csak valamennyit, reszletet befizetsz akkor nem fogjak kikapcsolni!
3/5 anonim válasza:
Ha a gázt kapcsolják ki, akkor elviszik a mérőórát (ha arra nincs lehetőség, akkor levágják a közüzemi csonkot a főhálózatról), így a visszakötés miatt igen magas költségekre kell számolni.
Villanynál "csak" kikötik az órát.
4/5 anonim válasza:
Próbálj részletfizetést kérni , ha már több hónappal el vagy maradva.Szoktak adni .
5/5 anonim válasza:
Szüleimnél kb 1 hete kapcsolták ki a gázt (60 ezer körül volt a tartozás+ 30 ezer körül van a kikapcsolás díja), és ma a villanyt (100 ezren felüli volt a tartozás+ 6ezer körüli visszakapcsolási díjat mondtak). Szóval érdemes inkább kicsit mindig belefizetni, mert ha már kikapcsolják, akkor még rosszabb helyzetbe hozod magad, mint amilyenben előtte voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!