A T-home-os szolgáltatásokat (pl telefon, net) hogyan lehet visszamondani?
írásban, az összes megfelelő adat közlésével (név, kapcsolási szám, MT azonosító, ügyfélszám, szolgáltatás neve, lábméret stb.) - aláírva, postán, ajánlottan
én júliusban mondtam vissza őket, akkor az ügyfélszolgálaton segítettek
nekem 2,5 honapig kellett a mocskokkal harcolnom,hogy mostmár legyenek olyan kedvesek,és kössenek le a hálozatrol
2009.04.28.-án másik lakásba költöztünk feleségemmel,2009.05.01-ével bementem a komáromi kirendeltségükbe,kiegyenlitettem minden "tartozásomat",és kértem a szolgáltatás megszüntetését,mivel nem akartam átvinni a másik lakásba a T-Online-os csomagot...kiscsaj a pult mögött:max 1 hét és kikapcsolják...örültem hirtelen...aztán azon vettem észre magam h 2,5 honapon keresztül,heti1 alkalommal be kellett mennem ujra ,hogy ugyan oldják már meg,ne a számlát küldjék azért a szolgáltatásért,amit én már nem kerek 2,5 honapja,és nem is használom ki.....Utolso mondatom az volt hogy perelni fogom öket....rá 3 napra ki is jöttek hogy kikapcsolják a szolgáltatást..meg kell öket fenyegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!