A kertes házaknál a kukák kinek a tulajdona? A szemétszállító cég azt bérbe adja, vagy a lakó tulajdona?
Figyelt kérdés
Ha eladjuk a házat vihetjük magunkkal, vagy sem?2019. febr. 12. 13:41
1/7 anonim válasza:
A ház a tiéd,és nem tudod hogy a kuka hogy került oda .
Lehet így is ,meg úgy is .Tudok olyat,hogy az önkormányzaté .A hulladékos a miénk,a bio meg a szolgáltatóé ,ezt díjtalanul üritik is .
2/7 anonim válasza:
Nálunk a szemétszállító adja, és ha költözöl, le kell adni. Ha eltörik, ingyen kicserélik.
3/7 anonim válasza:
Nálunk a szemétszállító cég adta, de nem ingyen, kb 75-80%-os árat kellett fizetni érte, de nem a miénk, hanem a szemeteseké. Ha eltörik/elveszlik (ellopják), újból meg kell venni tőlük.
Ha eladjuk a házat, nem vihetjük magunkkal.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is a szemetesek tulajdona.
Amikor megvettem a házat az előző tulaj egy rozzant büdös kukát hagyott ott. Nem cserélték ki. Azt mondták én tettem tönkre és egy házhoz egy kuka jár forever. Pénzért adtak volna másikat.
5/7 anonim válasza:
Nekünk kellett megvenni a kukát, a szelektív hulladékhoz zacskót adnak.
6/7 anonim válasza:
Inkább írd meg,merre laksz,mert mindenütt más,és más.
Szegeden pl.a sajátja mindenkinek.
7/7 anonim válasza:
Vagy még jobb, ha felhívod az adott szolgáltatót, ingyen megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!