A fölöttünk lakó, aki történetesen a házmester, beáztatta a plafonunkat! Mit csináljunk?
Reggel vettem észre,mikor kimentem a konyhába,hogy egy elég terjedelmes(70,5-71 cm) nagyságú vízfolt díszeleg a plafonon. Rögtön szóltam a páromnak,és csináltunk néhány képet róla. Most újratanulmányoztuk a foltot,és egy picikét mintha nőtt volna.
Mit csináljunk ezzel? Nem akarunk egyből balhét csapni,mert nemrég költöztünk ide,és mert nem nagyon tudjuk ilyenkor mi a teendő.
Sajnálom de mivel nem mm pontossággal adtad meg a a folt méretét így nem tudok segíteni.
Viccet félretéve.Nem kell balhézni, szólni kell neki, lehet, hogy nem is tudja, hogy mi történt.
Ha megszűntette az ázás okát akkor szóltok a biztosítótoknak és bejelentitek a kárt..
Felmész, hogy mi a szitu és jelented a biztosítónak. Biztos nem direkt csinálja a fenti lakó, lehet, nem is tud róla, valami cső is kilazulhatott és ha a bútor mögött folyik el, észre sem veszi, pl. mosogatógépnél.
A biztosító lehet, ki sem megy, csak megkérdezi, hány m2-t érint a kár és mi legyen, lehet, kifizeti nektek a festék árát meg a szakemberét. Ha szerencséd van, megszárad nyom nélkül a fal és nem is kell festetni.
Vannak még házmesterek? :)
Egyébként csak ismételni tudnám az előttem szólókat, megmondták a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!