Milyen szín illene a zöldhöz?
Figyelt kérdés
A bútoraim világoszöldek, egész a plafonig ér az összes polc, a szőnyegem is zöld, és a falam is, egyedül a plafon fehér. Szeretném a falaimat átfesteni, hogy ne legyen minden ilyen zöld. Milyen szín passzolna hozzá? Valami meleg színre gondoltam, pl narancssárga? Lány vagyok.2010. júl. 1. 10:59
1/8 anonim válasza:
Én valamilyen halványabb sárgára festeném, de a plafon fehér maradna.
2/8 A kérdező kommentje:
a plafon mindenképpen fehér maradna =)
2010. júl. 1. 11:17
3/8 anonim válasza:
szerintem olyan citromsárga féleség;vagy pedig piros szín
4/8 anonim válasza:
A narancs is nagyon jó, attól vidámabb lesz, az árnyalatban hozzáillő lilától kicsit komolyabb, de az is nagyon megy hozzá!
5/8 anonim válasza:
a narancs iszonyat jól megy hozzá. a sárga sztem nem annyira. aki meg a pirosat írta, az a saját lakását fesse ilyenre! sztem iszonyat ízléstelen a piros és a zöld együtt.
nekem a lakásomban van egy rész, ahol ez a két szín találkozik. lime és narancs. annyira jó ránézni.
szóval bátran fesd ki narival!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat =) a lila sem hangzik rosszul... de a piros tényleg furán nézne ki vele =)
2010. júl. 1. 12:13
7/8 anonim válasza:
Világoskékre fesd.
Mi most festettünk egy szobát ahol a fal alul világoszöld volt, felül meg világoskék. Kicsit furcsálltam de végül is nem lett rossz :)
Sztem ne a bútor határozza meg hogy milyen színű a szobád.
Nekem barna a bútorom de volt már a szobám sárga, lila és most kék.
8/8 A kérdező kommentje:
Persze. A barna fa színű bútor mindenhez megy =) A kék valóban jól nézne ki vele, de az olyan hideg, fiús. Öcsém szobája kék =D . Az a baj, hogy mikor rendezték be a szobámat még kicsi voltam és nem volt beleszólásom, így anyu választotta a színt. Mennyivel szebb lenne az életem mondjuk egy fehér bútoregyüttessel. Ahhoz minden szín passzol =)
2010. júl. 1. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!