13 éves vagyok. Kifogjuk festeni a szobámat.2színt akarok. úgy hogy ne a szomszédosak hanem a szemközti falak legyenek egyformák. Az egyik szín világoszöld lesz, a másik milyen legyen? Sárgát nem akarok! Mi illik a zöldhöz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 16:06
2/11 anonim válasza:
Bármilyen szín jó lehet, attól függ, milyen zöld.Rengetegféle van.Palackzöld, türkiz, fűzöld, páfrány zöld, szürkészöld stb....
Egy levendulalila nagyon szépen mutat a zöldekkel.Nagyon érzékeny és harmonikus párosítás.Egyébként képzőművész vagyok.:)
3/11 anonim válasza:
Ha fradista vagy, akkor lehet fehér, egyébként semmiképp :)
4/11 anonim válasza:
barack?? Téglaszín?? sötét pink???
5/11 anonim válasza:
hülyén fog kívázni én inkább a plafont ajánlanám más színűre
6/11 anonim válasza:
sztem a narancs is megy hozzá.
vagy ugyanannak a zöldnek egy halványabb árnyalata.
esetleg javaslom a tejeskv színt.
7/11 anonim válasza:
Nálunk is most ilyen lesz az egyik szoba! :D A zöld adott, és még nem tudni a másikat, de én lilás, narancsos, vagy krémszínekben gondolkozom.
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
az utolsó jó. :D köszi
2010. jún. 13. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!