Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva mennek...

Mennyi idő múlva mennek tönkre az akril zuhanytálcák és fürdőkádak?

Figyelt kérdés

Baráti ismerősi körben és saját tapasztalatok alapján:

- egy zuhanytálca 3 év után megrepedt (márkája ismeretlen)

- egy másik 8 év múlva körívesen sok helyen megrepedt (márkája ismeretlen)

- egy RAVAK zuhanytálca bírja 10 éve

- egy VP logóval ellátott sarokkád bírja 8 éve és még szép is

2010. júl. 1. 09:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól van beállítva és nem ugráltok benne, nagyon hosszú ideig. Nálunk is 9. éve van bent egy nevesincs márkájú akril sarokkád. A burkoló rakta be a helyére, azzal kezdte, hogy a gyári lábakat félredobta, és ytongot fektetett a kád alá, amin purhabbal "meg is ágyazott" a kádnak. A falak felőli éleket szintén ytongra támasztotta és a külső ívet is ytonggal falazta alá. Így a kád oldalán körben, belül maradt elég légtér a táguláshoz, stb., de a kád stabilan áll. Mi nyugodtan beleállhatunk, nem nyeklik, nem horpad az alja, stb.

Én is láttam már olyan akril zuhanytálcát, amiben féltem zuhanyozni, mert azt hittem, hogy bármelyik percben beszakad alattam :(

Jó, gyakorlott szakemberrel rakassátok be és akkor nem érnek kellemetlen meglepetések.

2010. júl. 1. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
nálunk ismeretlen zuhanytálca,5 év után megrepedt,most kb. éves , csereérett.
2013. ápr. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!