Akril festék m? anyag napszemüveg keretre? Befognŕ?
Figyelt kérdés
čs ugye nem mérgez?? ( Akrik spray)2011. febr. 20. 12:45
1/3 anonim válasza:
Az akrilfesték mindent befed, és vízálló, úgyhogy nem kell aggódnod, hogy az izzadság leszedi róla! Azt viszont nem tudom, hogy mérgező e... De szerintem az, mert melyik festék nem mérgező?
2/3 mokbogy válasza:
bármelyik hobbibolban nagyon szívesen segítenek:D akrilt mondanék én is, de mint előttemszólólnak, nekem sem biztos h egészséges e
3/3 anonim válasza:
Maga az akril műanyag, ruhákat szoktak belőle csinálni, meg egy csomó más dolgot. A műanyagok általában nem mérgezőek. A probléma itt is a pigmenttel lehet, amivel elkeverik, szóval festék függő, hogy méregező e a végeredmény vagy sem.
Az akril festékek megtapadnak műanyagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!