Hogyan igazoljam, hogy a házunk félkomfortos?
Felvételizek egyetemre és nem tudom, hogyan igazolni azt, hogy a házunk félkomfortos. Vagy, hogy egyáltalán elfogadnák-e mint elégtelen lakókörnyezet.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Sehogy. Beírod.
Bár nem tudom, hogy te mit tekintesz félkomfortosnak.
Félkomfortosnak számít az a lakás, amelyik 12 négyzetméternél nagyobb alapterületű egy vagy több lakószobával, fürdőszobával és vécével rendelkezik, közművesített, (legalább villany és víz) valamint egyedi fűtéses.
Mivel az ország fele ilyenben él, nem hiszem, hogy ez elégtelen lakókörnyezetnek számít, de te tudod.
A tulajdoni lapon és adásvételi szerződésben lehetséges, hogy benne van.
A másik kérdésben az egyetemet kell megkérdezni.
1: Hát nem tudom, szerintem nem él a fél ország olyan lakásban, amiből vagy a fürdő, vagy a WC hiányzik.
Az a félkomfort, hogy ezekből csak az egyik van a lakásban.
Ha mind2 van, az már komfortos.
Így van #2-es!
1#-es
Wiki:
Komfortos
Az a lakás, amely legalább egy 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel, fürdőhelyiséggel és WC-vel, valamint közművesítettséggel, melegvíz-ellátással és egyedi fűtési móddal rendelkezik.
Félkomfortos
Az a lakás, amely a komfortos lakás követelményeinek nem felel meg, de legalább egy 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával és főzőhelyiséggel, továbbá fürdőhelyiséggel vagy WC-vel, valamint legalább villany- és vízellátással, és egyedi fűtési móddal rendelkezik.
Tehát nem közművesített, mert a szennyvíz nem hálózaton keresztül van elvezetve, csak víz és villany van.
Nem igazán értem, hogy mit helyeselgetsz a 2-es hülyeségéhez és mennyiben cáfolsz engem azzal, hogy ugyanazt leírod, amit én írtam. Vagy ha csak vitatkozni támadt kedved a semmin, (ahogy a 2-nek is) akkor ahhoz keress más partnert, mert nekem van ennél jobb dolgom.
Bocs a közművesítést elírtam!!
"fürdőszobával és vécével"
Itt a hiba és/vagy!
1-es vagyok
Nem kommenteltem támadólag, a válaszom teljesen korrekt volt minden szempontból. Utána megjelentetek és mindketten megszólítottatok, kijavítottatok, megjegyzem hibásan!
Változatlanul fenntartom, hogyha egy lakásban nem korszerű a fűtés (konvektor, cserépkályha, kandalló stb.) és a szennyvíz emésztőbe megy (ahogy a falusi ingatlanok 80%-ában) azt nem fogják elégtelen lakókörnyezetnek tekinteni.
Most sem vagyok támadó, csak ti valamiért nem bírjátok a jogos kritikát, de ez nem az én gondom!
8: A mi válaszunk a helyes és 4. kommentedet értékeljük támadónak.
Senki nem beszélt a fűtésről, a félkomfort AZ, amikor nincsen WC VAGY fürdő BENT a lakásban, hanem több lakáshoz van közös használatban egy kint az udvarban vagy a folyosón társasházban.
Ráadásul a Kérdező kérdése nem is erre vonatkozott...
Te a válaszodban meg se válaszoltad a kérdését.
Akkor mi ez, ha nem veszekedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!