A házunk félkomfortos vagy komfortos?
Olvasgattam a jövő évi szocpol feltételeit, mert szeretnénk beépíteni a tetőteret, de azt írták, hogy minimum komfortosnak kell lennie az ingatlannak, amire felveszed.
Nos szerintem mi most nem tartozunk ebbe:
-villany van természetesen
-fürdőszoba van, a víz fúrott kútról jön, bojler adja a meleg vizet
-fűtés cserépkályhával van jelenleg megoldva
-itt még a környéken sincs csatorna kiépítve így emésztőgödrünk van
Nos ezek szerint nem komfortos a házunk, de ha vegyes tüzelésű kazánra váltanánk jövőre radiátorokkal, (ez erősen tervben van) akkor se változna a helyzet?
A csatorna ilyen fontos? Ha már csak az nincs akkor ezért nem vehetném fel a szocpolt??
Sztem komfortos a házatok.
A vízellátás nem azt jelenti, hogy hálózati vízetek van, hanem azt, hogy a falból folyik a víz a csapon, ha kinyitod. ha ezt egy saját vízművel oldod meg kútból az nem gond.
Ugyanez a csatorna. Ha a szennyvíz a lakásból eltávozik, akkor az hogy ez be van-e kötve a szennyvízhálózatba, vagy egy gyűjtőciszternába érkezik és onnan szippantják időnként az mindegy.
A központi fűtés kellene az összkomforthoz, de például egy tömegkályhás ház ahol egy kályha fűti be az egész házat, tekinthető központosított fűtésnek.
Szóval nem olyan rossz a helyzet! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!