Apróra tépett papírt is kiválogatják a szelektív gyűjtéshez?
A városunkban a szelektív kukákba kell dobni a papírt, műanyagot, fémet, üveget.
Nyilván hulladékválogatóba viszik miután elszállítják.
De nem csak a nagyját?
Tehát ha apróra szoktam tépni a papírokat azt is kiválogatják a papírhulladék közé? Nem hagyják rá, ha kicsi?
Köszi!
az apró papír is papír..
ismered az iskolás viccet..melyik nehezebb? egy kiló vas, vagy egy kiló libatoll?
Utolsó,
Szelektívbe háromféle megy és nem válogatják vagy csak az apró darabokat nem?
:D
Őszintén én még sosem láttam olyan álláshirdetést, hogy hulladékválogató. Szerintem ez az egész egy hatalmas parasztvakítás.
De elképzeltem, ahogy a fecnijeidet bogarásszák :DD nálunk ezt a szomszéd csinálta, átnézte a szemetemet, meg rendezgette a szemeteszsákokat a kukában; nem csórók, ők rend- és tisztaságmániádok, meg "fontosak" (fontoskodók).
Nem tudom, de ahogy felénk elviszik, azt kézzel képtelenség lenne válogatni. Még az sincs elő irva, hogy dobozt, flakont kimosva. Itt ugyan azzal a géppel viszik, mint kommunikális hulladékot. Vagy is, zúz, présel. Azt max vegyi úton. Mondjuk egy olyan papirral mit lehet kezdeni, amire a mosószertől a kutyakajás doboz maradékától minden ráfolyik.
Nem értek hozzá, de nekem, úgy tűnik, a látszat a lényeg. Igy, jöhet rá az EU-s támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!