Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vissza lehet valahogy hozni a...

Vissza lehet valahogy hozni a víznyomást, ha tartozás miatt korlátozva van?

Figyelt kérdés
Nem tudtuk fizetni a víz számlát, ezért korlátozva lett a víznyomásunk. Már elkezdtük törleszteni a tartozást, de a szolgáltató addig nem veszi le a plombát, míg az utolsó cent vissza nincs fizetve. Édesanyámmal kézzel mosunk, illetve van egy agyonhasznált keverőtárcsás mosógépünk, de szegénynek ízületi gondjai vannak, és nagyon fáj neki olykor, ha nagy takarót, törölközőt kell kicsavarni, ráadásul így a mosás is időigényes. Arra gondoltam, megpróbálnék venni neki egy használt automata mosógépet valahol 25-30 000 forintért, de ahhoz kell egy minimum víznyomás, ami nálunk gyenge. A kérdésem az lenne, hogy van - e bármi lehetőség arra, hogy újra legyen erősebb nyomás, mert mire a tartozást visszatudjuk fizetni végleg, az még legalább egy év. Illetve nem tudom számít - e, de az utca nem csatornázott, derítők vannak. Válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 16. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudod. Illetve csak akkor, ha a plomba sérül, de az meg sokkal többe fog kerülni.

Önkormányzat nem tud segíteni?

2019. jan. 16. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az automatánál nem számít a víznyomás. Van benne vízszint-érzékelő, akkor indul el, ha eléri a megfelelő szintet, mindegy, mennyi idő.
2019. jan. 17. 04:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

De számít a nyomás, viszont nem kell valami nagy. 1 bár már elég szokott lenni. (Amúgy olyan 4-6 szokott lenni a normál.) Nem tudom, mennyire szokták lecsökkenteni.

Ennek a nyomáscsökkentő megoldásnak az a lényege, hogy ne lehessen megnövelni a nyomást, azaz korlátozva legyen a fogyasztás.

2019. jan. 17. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!