A Lakásbiztosító utólag fizet? Mármint ha meg van a baj a saját pénzemből megcsinaltazom (már ha olyan) be adom az igazolt számlát és fizet?
Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 19:14
1/3 anonim válasza:
Nálunk beázásnál kijöttek, fényképeztek, számoltak, aztán utalták az összeget. Lehet azt hiszem tételes árajánlattal is igényelni az összeget, ez esetben kellhet számla, nem tudom. Én magamnak festettem az összeg negyedéből.
2/3 anonim válasza:
Csak úgy, nem elég benyújtani a számlát, előtte kárfelmérés kell, amit a biztosító végez. Biztosító függő, de vannak olyan (kisebb) károk, amelyeknél enélkül is fizetnek; velük kell egyeztetni.
Én a biztosítótól kérdeztem meg, vannak-e ajánlott mesterei? Voltak, közülük hívtam; külön kárfelmérés sem kellett, nem is kellett fizetnem, azt mondta, ő intézi a biztosítóval; csak meg kellett mutatnom a biztosítós szerződésem, amiről írt ki adatokat, papírokat kellett aláírnom.
Nem a teljes összeget, de több biztosítótól lehet kapni előleget, kárfelmérés alapján.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszototkat :)
2019. jan. 13. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!