Másfél éve tulajdonosváltás történt a szomszéd ingatlan kapcsán. Az új tulajdonos vitatja a telekhatárt/kerítés elhelyezést. Milyen lehetőségeink vannak?
3 voltam.
"Illetékes kormányhivatal jogi osztályával sikerült ma egyeztetni így próbálunk haladni, " Akkor megtaláltad a megoldást. Mint végig mondtam, ezt nem itt a gyakorin fogod megtalálni. EZ segítség volt, mert legalább olyan helyre fordultál, ahol van esélyed megoldást találni.
Arról meg annyit, hogy milyen jogász mit értelmez, hogy felsőfokú végzettségem van, és napi szinten értelmezek jogi szövegeket. _Nekem_ ez hétköznapi. Evidens, hogy mindenki másnak is azt fogom tanácsolni, hogy fejlessze magát ezen a téren, mert a jogi szövegek megértésének a képességére a gyári munkásnak is szüksége van élete során, mivel váratlanul keveredhet helyzetekbe, ahogy az veled is történt. Nem kell attól az adott területhez száz százalékig hülyének maradni, hogy eredetileg nem értettél hozzá.
Ezt is lehúzhatod 0-ra, hogy megmutasd az emberi nagyságodat. ;) Ettől függetlenül mindig mindenhová be fogom írni, hogy mindenki próbálja először elintézni a saját dolgát, mielőtt másokat próbál erre lehúzni.
3 voltam.
A te kiírásod nem az általános tanácskérés kategóriája volt, ami itt az oldalon megy, hanem egy speciális jogi eset, egy csak rád vonatkozó dokumentummal. Ebben senki nem fog tudni itt érdemben segíteni. Ezt kéne már megértened.
Ja és az külön tetszik, hogy te úgy pontozol folyamatosan 0-ra, hogy én a te kérdésedet nem tudom pontozni. Mint mondtam, ez is az emberi nagyságodat mutatja. ;)
3-as
Nagyon nagy a baj ha ilyen "támogató" hozzáállással jogi területen tevékenykedsz, elvégre az empátia igencsak fontos lenne. Továbbá miből gondolod hogy én nem egy diplomás mérnök vagyok? Meg mitől is kellene egy ilyen nyakatekert dokumentumot egy hétköznapi embernek hibátlanul értelmeznie és azt ilyen magas fokon "feldolgoznia"? Ha jogi területen mozogsz, akkor pláne fura az összes eddigi hozzászólásod, miszerint nem tudod milyen dokumentum ez, milyen eljárásáról van szó. Utolsó hozzászólásod is ezt támasztja alá, mert nem hogy nem egyedi vagy speciális az esetem és ez a dokumentum, mindenkinek ezt kel kitölteni és végigjárnia a 2018.01.01-től hatályos Pp. szerint. Szóval ha ezen a területen mozogsz de ilyen dolgokat írsz le, akkor te egyszerűen háttal ülsz a moziban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!