Panel legfelső szintjein szélvihar?
Figyelt kérdés
Egy szelesebb idő mennyire érezhető? Főképp egy nyugati szobában? Gondolom jó nagy lehet, tekintve, hogy semmi védettség nincs.2019. jan. 2. 19:23
1/6 anonim válasza:
3 évig laktam a tizediken. Régi nyilászárók voltak, és borzalmas volt mikor fújt a szél. Télen még a fűtés se volt elég, úgy átfújt a lakáson. Sokszor olyan erővel fújt, hogy azt hittem kirepül az ablak. Mikor még eső is esett, folyton befolyt a viz az erkélyajtó alatt.
Új nyilászárókkal nincs tapasztalatom, de az biztos hogy legfelül erősebb a szél.
2/6 A kérdező kommentje:
Az szép, egy finom nyári lehűlés, szélviharral. Az se lehet semmi. Siófoki panelt nézek, ott meg pont a Balaton felől fúj a szél.
2019. jan. 3. 00:30
3/6 anonim válasza:
Panelprogramos lakásban lakom legfelső, 9. emeleten. Kutyát nem érdekli milyen idő van. Az eső kopogását hallom csak az ablakpárkányon, ha éppen odaveri a szél.
4/6 anonim válasza:
Kilencediken lakom nem panelprogramos házban, közvetlen a Dunaparton, arra néznek az ablakaim, szóval szél az van rendesen, gondolom Balatonnál is hasonló lehet a helyzet. Műanyag ablakok vannak, de még így is érezhető ha úgy igazán szeles az idő. Meg persze hallható, ahogy rázza az ablakokat meg a redőnyöket. Volt, hogy a bukóra nyitott ablakot alig tudtam becsukni, úgy nyomta befelé. Az erejét az mutatja a legjobban, hogy csukott ablakok mellett egy jó kis szélviharban középen megemelkedik az előszobában a linóleum, úgy húz át az ajtó alatt. Régen elsőn laktam, ott sosem volt semmi hasonló. Igaz az nem volt vízközelben.
5/6 A kérdező kommentje:
Na ezt nem is gondoltam volna, hogy a Dunaparton is ilyen nagy szél tud kerekedni. Megemelkedik a linóleum, nem semmi. Itt Siófokon is néha elnézem azokat felsőbb emeleti lakásokat, főleg azokat, amiknek nyugatra, s északra is néz ablaka, ráadásul ha még régiek is. Brrr.
2019. jan. 5. 00:44
6/6 A kérdező kommentje:
Bár tény, hogy amelyik panellakást kinéztem, az a város központban van a Balaton-parttól azért pár száz méterre. Igazából a kérdésem inkább kíváncsiság volt, még mielőtt valaki leírná, hogy nem sok értelme volt a kérdésnek. Amúgy köszönöm a válaszokat, érdekes volt számomra olvasni ezeket az eseteket! :D
2019. jan. 5. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!