Utálom a panelt, hogy lehet ezt elviselni?
Először is, nem szeretnék senkit sem megbántani a kérdésemmel. Azt is tudom, hogy ma borzasztó nehéz lakáshoz jutni, a magas árak miatt és a bérleti árak is az egekben vannak.
Párommal néhány éve vettünk lakást egy panel épületben. Azelőtt soha nem laktunk ilyenben, mindketten családi házból költöztünk, ő mégis jobban viseli. Előbb-utóbb tovább akarunk lépni innen, de sajnos még nem látszik, mikor lenne rá alkalom.
Engem nagyon megvisel minden, ami egy panellel jár és nem bírom már elviselni!
MINDENT hallani a szomszédok felül, már beszéltünk velük, nem lehet mit kezdeni velük. Legfeljebb költözzünk el, ezt ők mondták, de nincs még rá lehetőségünk. Hangosak, a röhögés, nyerítés, széktologatás, sze*elés, minden áthallatszik, ha leejtenek valamit éjjel, felriadunk mindenre. Jön,megy egész nap a házban a lift, az is remegteti a falakat! Nyáron hőség van, nyitott ablaknál nem lehet aludni, mert hallatszik be a forgalom zaja. Allergiásak lettünk a porra, annyira koszos a levegő (azelőtt nem bent laktunk városban).
Nem akarok megbántani senkit, de teljesen ki vagyok készülve ettől. Pár évig tervezünk itt, de nem bírom már idegekkel a fentieket, aludni sem tudok rendesen se a szomszédoktól, se a forgalomtól kint, se a lifttől.
Hogyan tudnám elviselni ezt az időszakot? Tudom, örüljek, hogy van hol laknunk, nagyon örülök neki és hálás vagyok a szerencsénknek, de közben ki is készít, hogy nem tudok pihenni az otthonomban, mert hallani mindent, meg már megbetegített a ház.
Költözni nagyon ostoba döntés lenne, nem találnánk ilyet mert munkahely szempontjából nagyon jó helyen van.
Páromat ezek nem zavarják, nagyon jó a természete.
Valami ötletetek van, hogyan viselhetném jobban el?
Volt csajom megcsináltatta. Után olyan lett a lakása, hogy volt amikor a gázpisztolyomat ott próbáltam ki, és semmi hang nem ment ki.
Ne sírdogálj bakker, költözz el.
Szegénykém, de /nem!/ sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!