Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek mi legyen? Házépít...

Szerintetek mi legyen? Házépítés, lakás vásárlás vagy albérlet? 20/F

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szerintetek mi érné meg a legjobban?

1.Lakás / ház vétel: Ahogy néztem elég durva lakás, ház árak vannak mostanában, legalábbis, amennyiben normális állapotban van a ház / lakás és normális környéken van.

2.Ha ház építés: Igazából nincsenek nagy igényeim ilyen téren, egy 50-70 négyzetméteres ház tökéletesen megfelelne nekem. +Telek van, csak közművesíteni kell.

Szerintetek mennyiből lehet kihozni manapság egy tegyük fel 60 négyzetméteres házat? (Telek, közművesítés, külső festés, berendezést leszámítva.)

3.Albérlet: Ugye ebben az a rossz, hogy az embernek van egy + kötelezettsége, minden hónapban fizetni kell az albérlet árát(ha nem akar az ember utcára kerülni).

A jó talán annyi benne, hogy (szinte)bármikor új helyre lehet költözni(új albérletbe), szóval akár minden évben egy új helyen lehet élni, ami nem rossz szerintem. Nem árt egy kis változatosság az ember életében. (Ezzel szemben a házat az emberek általában egy életre szokták építeni. Persze ellehet adni, de az nem feltétlenül olyan egyszerű.

Ami még rossz lehet az albérletben, hogy összességében azért jobb befektetés a házépítés. A hátránya, hogy egyszerre kell egy jóval nagyobb összeget kiadni.

Te melyiket javaslod, melyiket választottad, melyiket választanád?

2018. dec. 4. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem túlzás, ilyen most a piac.

Öcsém most építkezik, ilyenek az árak

2018. dec. 4. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!