Milyen sopronban élni? 2019-től odavalósi leszek!?
Szüleimmel költözünk Bükre, így az egyetemet Sopronban szeretném elkezdeni. Azonban soha sem voltam ott és semmit sem tudok a városról. Kérlek tudnátok nekem mesélni arról milyen ott lakni? Kedvesek -e az emberek? Vannak -e szép látnivalók?
Én mindig is nagyon egyszerű lány voltam. A jobb anyagi helyzet reményében mennek oda szüleim, plusz mert apám már nem bírná az utazást. Én őszintén attól félek, hogy az emberek ott nagyon bunkók lesznek, akiknek mindenük meg van és nagyzolnak. Nem szeretem az ilyen embereket és félek, hogy nem fogok tudni beilleszkedni.
Akkor jó nagy zsúfoltság várható!
Mondjuk ez nem feltetlen jo:/
De probalom a jo oldalat nezni es biztosan talalok kedves embereket akikkel baratkozhatok majd.
Nos a soproniak nem a vendégszeretetükről híresek, de mivel ahogy előttem is írtàk, rengeteken költöztek oda, így biztos találkozhatsz kedves emberekkel is.
A zsúfoltság miatt közlekedés szempontjábaól katasztrófa.
Vagy az eső esik, vagy a szél fúj, vagy mindkettő egyszerre.
Ha esik az eső, az egész város kutyaszar szagú ugyanis minden második ember kutyát tart. Tehát fűre lépni nem ajánlott.
Az ételek rettenetesek és minden nagyon drága.
A tömegközlekedés elég jó. A buszok sűrűn járnak, és úgy tudom a vonatok is.
Az rengeteg autó miatt rossz a kö
....közleledés. Parkolóhelyet lehetetlen a belvárosban találni.
Sajnos nincs kiépítve megfelelő úthálózat, így a kis útcákban is sokszor találkozni kamionokkal.
Hát nem Borsod az tény de a borsodiak sleppje már a városban van. Illetve autópálya...na az nincs, csak Győrnél, Csornától gyorsforgalmival, de az egy órás művelet Sopronból...vagy Eisenstadtnál...de arra úgy is be van állva a forgalom az Ausztriába ingázók miatt.
Szóval a közlekedés katasztrófális, nem ennyi emberre és autóra épült a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!