Miért van vihar a konvekrban?
Figyelt kérdés
Sárga lángja van a konvektor őrlángjának és sűrűn ki alszik. Napi 10 szer is. Amikor ég akkor is rondán mintha fujná a szél, vagy vihar lenne benne. Mikor felveszem, hogy fűtsön akkor is tiszta huzatosan ég nem szép lánggal. Aztán el éri a hőfokot és, ha úgy gondolja egyből ki is kapcsol. Hőelemet most cseréltem benne.2018. nov. 20. 14:32
1/8 anonim válasza:
Te pl a fingást is viharnak hívod?
2/8 anonim válasza:
Valami huzatproblémára gyanakodnék.
3/8 A kérdező kommentje:
A parapet tiszta azt néztem.
2018. nov. 20. 16:28
4/8 anonim válasza:
El van dugulva az őrláng fúvókája .Erre mondja a szerelő,beleköltözött apók .
Itt egyébként is 2 lángnak kell kéken égni .
5/8 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, dugulás van a örlángnál,nem kap elég levegőt. illetve ha sárgán ég, akkor a főfuvókánál is.
A sárga láng mindíg a kevés levegőt jelzi.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Megnézem
2018. nov. 20. 20:42
7/8 anonim válasza:
A parapet külső részén rajta van a borítás, a konvektorhoz való?
Sárga láng szennyeződésere utal, vagy a gáz minősége nem megfelelő.
8/8 totesq válasza:
Hali!
Szerintem meg nézd meg a "kipufogó" csövét, hogy rendesen a helyén van-e mert az alattomosan meg tud szívatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!