Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt szoktad meg...

Mennyi idő alatt szoktad meg az új ágyat, matracot?

Figyelt kérdés

Második éjszaka aludtunk az új ágyunkon, memóriahabos matracunkon és második alkalommal ébredtem úgy, mint akit összevertek.

Rengeteg boltot körbejártunk, rengeteg matracot kipróbáltunk. Forogtam rajta, percekig feküdtem a szimpatikusabbakon. Így került kiválasztásra végül az, amit hazahoztunk. Most még is el vagyok keseredve valamelyest, mert ami a boltban hihetetlenül kényelmes és megnyugtató érzést keltett bennem fekvéskor, az most inkább minden irányból zavar.

A régi matracunk rugós volt, azt mondják idő kell ahhoz, hogy az ember megszokja a "fixet". Ezt értem, de vajon mennyi?

A párom már második alkalommal kel olyan kipihenten, mintha nem tudom mit csinált volna, én meg tényleg sajgó porcikákkal.

A matrac 3 hónapon belül kicserélhető, ha nem jön be, tehát nem estem kétségbe, de azért kíváncsi vagyok mások mennyi idő alatt szokták meg az újat.

2018. nov. 13. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt. Az első pár napban annyira fájt mindenem mintha összevertek volna az éjjel. Gondoltam ennyi erővel akár alhatnék a padlón is, az sem lenne keményebb. Kb 1-2 hét kellett, hogy megszokjam, mostanra már fel sem tűnik, tök jó. Igaz ezen nem lehet olyanokat csinálni mint a reklámban látom, hogy dobok egy hátast és pihepuha ágyra esek és fél óráig repülnek felfelé a pihepuha plédek meg párnák mint egy lassított felvételben, mert kb eltörne a gerincem.
2018. nov. 13. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Mert biztos kemény matracot vettél.

Én a félkemény ez is visszavitték másnap, rövid az élet a hátfájáshoz, én nem kínozták magam egy éjszakánál tovább.

2018. nov. 13. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első éjszaka után majdnem sirtunk annyira fájt mindenünk. Másnap jobb volt. Egy hét kellett mire hozzászokott a testünk, azóta imádjuk a matracunkat,ha lehetne mindenhova vinnénk magunkkal :)
2018. nov. 13. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Ma már egészen jól ébredtem, úgyhogy kezdek megnyugodni. Még mindig nem az igazi, de remélem tényleg összeszokunk. :)

Egyébként inkább érzem túl puhának alvásnál a süppedés miatt, mint keménynek. A rugósunk keményebb volt.

2018. nov. 14. 10:22
 5/6 Hahn Gábor ***** válasza:
1-2 hét kellhet hozzá, hogyha jelentősen eltér az előzőtől.
2018. nov. 14. 12:11
 6/6 Hahn Gábor ***** válasza:
Második: egy nap után hazaküldeni nem túl jó ötlet. Olyan ez, mint egy bakancs. Lehet, hogy tiéd a legjobb, de első nap töri a lábad. Egy kicsit szokni kell, egy nap erre pedig kevés.
2018. nov. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!