Mennyi idő alatt szoktad meg az új ágyat, matracot?
Második éjszaka aludtunk az új ágyunkon, memóriahabos matracunkon és második alkalommal ébredtem úgy, mint akit összevertek.
Rengeteg boltot körbejártunk, rengeteg matracot kipróbáltunk. Forogtam rajta, percekig feküdtem a szimpatikusabbakon. Így került kiválasztásra végül az, amit hazahoztunk. Most még is el vagyok keseredve valamelyest, mert ami a boltban hihetetlenül kényelmes és megnyugtató érzést keltett bennem fekvéskor, az most inkább minden irányból zavar.
A régi matracunk rugós volt, azt mondják idő kell ahhoz, hogy az ember megszokja a "fixet". Ezt értem, de vajon mennyi?
A párom már második alkalommal kel olyan kipihenten, mintha nem tudom mit csinált volna, én meg tényleg sajgó porcikákkal.
A matrac 3 hónapon belül kicserélhető, ha nem jön be, tehát nem estem kétségbe, de azért kíváncsi vagyok mások mennyi idő alatt szokták meg az újat.
Mert biztos kemény matracot vettél.
Én a félkemény ez is visszavitték másnap, rövid az élet a hátfájáshoz, én nem kínozták magam egy éjszakánál tovább.
Ma már egészen jól ébredtem, úgyhogy kezdek megnyugodni. Még mindig nem az igazi, de remélem tényleg összeszokunk. :)
Egyébként inkább érzem túl puhának alvásnál a süppedés miatt, mint keménynek. A rugósunk keményebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!