Bocs a teljesen amatőr kérdésért, de milyen boltban keressek cipőszagtalanító spray -t?
Bocs' utóbbi akadékoskodásom már időn túli - mert közben megjöttek rá a válaszok - miközben pötyögtem...Köszi minsdenkinek.
Egyébként szerintem a kimosás az öngól lenne, mert pont a víztől lettek a bajok (nem hagytam kiszáradni teljesen - mert kellett a cipő - nem gondoltam, hogy ez lesz belőle...
"Egyébként szerintem a kimosás az öngól lenne, mert pont a víztől lettek a bajok"
Ha így gondolod, akkor soha többé ne moss ki semmit sem ezentúl, akkor biztosan nem lesz semminek se baja a víztől.
Sztem ne bohóckodj macskaalommal a cipődben, amikor annyi ilyen szert kitaláltak már. Max akkor vegyél, ha elntudod használni másra, mert nem biztos, hogy jó erre.
Akkor már miért nem veszel olyat, ami erre van?
Sanytol cipőfertőtlenítő spray a neve 1200 ft. De van olcsóbb is a dmben, a lábápolóknál keresd. Rossmann webshopjában van, nem tudom megkérdezted az eladót, vagy csak nem találtad?
De szerintem sima sanytolt is fújhatsz rá, eukaliptusz illata van. Én azt használtam macskapisis szőnyegre, nem vettem külön textilekre való sanytolt. Hál istennek megszüntette a szagot, különben visszajárna a kis szaros.
Megszáradt már teljesen a cipőd és még mindig büdös? Kimosni nem akarod megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!