Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS! Kimarta a kanapét a...

SOS! Kimarta a kanapét a penész spray!?

Figyelt kérdés
Nagyon penészednek nalunk a falak és bútorok és ma befújtam a kanapét is a szavóval. A fekete kanapénkon most mintha rozsda foltok lennének. Teljesen kiakadtam, eddig semmilyen feluleten nem volt gond ezzel. Mit tehetnék? Siralma látvány..Vanish szappan? Vagy ennek mar annyi? :(

2017. márc. 7. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a kanapé közelébe se legyen a falnak meg úgy semmi se ...ha fehérítővel lefújod a ruhát a szappan elfogja tüntetni a hipo foltokat? nem... max valami festék.
2017. márc. 7. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Mar késő...már befogta és szörnyen néz ki. Nem tudom, ruhafesték befoghatja esetleg? Vászonszerű anyaga van
2017. márc. 7. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akarnád befesteni ruhafestékkel? Ahhoz hosszabb ideig kellene áztatni benne az anyagot, ha csak bekened, akkor annyi "elönyöd" lesz, hoyg a foltosság mellett még aki ráül, annak a ruháit is befogja.

Ami lehetöség:

1. az egészet átfújod még egyszer, akkaor lehet, hogy egységesebb színre fakul - de ez eléggé szerencsejáték

2. teszel rá valamilyen bútorhuzatot

3. marad úgy, ahogy van, rondán

4. kidobod

2017. márc. 7. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne ez legyen a legnagyobb gondod.

Konkrétan a kanapé huzata, ülőfelülete is penészes??? Akkor nagyon egészségtelen lehet nálatok.

Inkább a penészedés okát kéne megszüntetni.

A kanapéra meg teríts egy ágytakarót.

2017. márc. 7. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:

A szavó az hypo, így igen kimarta az anyag színét, azt már eltüntetni nem tudod.

De az előzőnek igaza van, ha a kanapén felületén szavó van, az nagyon durva, mi lehet abban belül? Sürgősen dobd ki!

2017. márc. 7. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!