Van esélyem lakásra?
Csak a legegyszerûb parasztésszel kellene elmagyarázni, hogy tudok e ilyen anyagi szituban lakást venni.
22 éves vagyok, vidékről. A szüleim középosztálybeliek, egy albérletet tudnak nekem fizetni, ami viszont rohadt drága. Ha majd egyszer gyereket fogok nevelni, mindenképp lakást szeretnék, de mik az esélyeim? A fizetésem egyetem után ilyen 150-200 lesz, bár ki tudja, mert bölcsész vagyok. Ha venni szeretnék egy kb 40-50 milliós lakást, akkor milyen hitelt kellene majd felvennem? Vagy esetleg a szüleimnek. Albérletre havi 90et küldenek. A hitel az nem olyan, hogy ilyen 90-100 ezerből is tudok fizetni? Bár a bank nem ad kölcsön csak úgy 50 milliót; nem igaz? Vagy anyum és apum is felveszi meg én is. Ez opció?
"Pont ezért nem értem, miért nem spóroltak gyerekkorom óta legalább egy kicsit az önerőre."
Havi 90 ezret küldenek az albérletedre, és még neked áll feljebb??? Jézusom. Nagyon elkényeztetett lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!