Hol lehet jobb lakni Londonban vagy Los Angelesben?
London ban kevés olyan hely van, ahol jól érezhetnéd magad. Ami közelitene a lakájos hoz, azt nem tudod megfizetni. Minden ház egyforma, akárhova mész, mintha ugyanott lennél.
Sok az indiai, ezért ezeken a megfizethető helyeken sok a szemét, és a patkány (még a házakban is). A falak üregesek, azokban járkálnak, nem a szobákban(mint a tom jerry filmek).
Los i ról nincs infóm, de oda is kimennék.
üdv
Én inkább Angelesben laknék. Bár ez csak a szubjektív véleményem. Nem laktam még konkrétan egyik helyen sem, így nem tudok érveket felhozni.
Amúgy irigyellek a problémáid miatt! :)
Mindenkepp ugy tudsz helyesen donteni, ha voltal mindket helyen. Minden ember velemenye mas es mas.
3 evig eltem Londonban, nagyon fasza volt de a sok esotol kiborultam es hazamentem.
8 eve elek Losziban es meg mindig ugyanugy elvezem mint mikor megerkeztem.
London mellett: kozelebb van Mo-hoz, konnyebb hazajutni, europaiasabb a stilusa, rengeteg nacio el ott (aki kivancsi a kultur-mix-re), tutti jo pub-ok, erdekes szinhazak.
London ellen: esik az eso, hideg van, esik az eso, neha az eso is esik, es baromira sok a csapadek... :)
LA mellett: kozel van az ocean, sut a nap, palmafak, 'halivud', amerikai alom, jolet.
LA ellen: rengeteg a mexicoi bevandorlo, a kukas auto tul koran jon es baromi hangos, az autopalyakon a forgalom allandoan beall, es a legfontosabb: nincs TURORUDI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!