Elhoztam az áruházból a kosarat, most megbüntetnek?
Bocsi, nem tudtam hova tenni, és itt talán olyanok vannak, akik láthattak már hasonlót...
nagyon szórakozott voltam ma, kihoztam a bevásárló kosarat az áruházból, betettem az anyósülésre, és csak mikor kivettem a kocsiból esett le, hogy mit csináltam :O
Visszavinni még gázabb, és félek, hogy akkor aztán végképp megbüntetnek... :/ gondolom az őr nem látta, mert akkor biztos szólt volna :( most mit csináljak? próbáljam visszavisszi sutyiba vagy inkább ne csináljak semmit? Ha nem szólt az őr akkor tuti nem látta, nem? Rohadtul nincs rá szükségem, nem azért, de tényleg égés lenne visszavinnem :(
Egyet???
Nekem a hűtőben 3 rács/polc is abból van,+ az udvari sütögető is.
Ahhoz mennyi kocsi is kellett?
Na jó, azért ne biztassuk már a kérdezőt és az olvasókat bevásárlókosarak eltulajdonítására.
Kérdező, vidd vissza, senki sem fog kérdezni semmit. Ha meg mégis, megmondod hogy múltkor véletlenül hazavitted, most meg erre jártál és visszahoztad nekik. Büntetni egészen biztosan nem fognak, inkább örülnek hogy eggyel több kosár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!