Ilyenkor 20 C fokos szoba az "alulfűtött"nek számít?
amikor szüleimmel éltem, családi házban, vegyes tüzelésű kazánnal fűtöttünk. volt vagy 30 fok estére, mert az egyik szobában nem volt jó vmiért a fűtés, mindig hidegebb volt ott. reggelre meg meg lehetett fagyni, mert éjjel senki nem kelt fel rakni a tűzre.
pároméknál faelgázosító kazán volt, az kitartott az éjjel. viszont ők csak 19-20-21 fokra állították, ehhez szoktak hozzá. meg persze mivel nyárikonyhájuk van, ott töltik a nap nagyobb részét a szülők, ezért felesleges is lenne jobban fűteni.
most elkoltozunk, panelben lakunk. itt sincs több 20-21 foknál. ennek ellenére zuhi után már csak bugyiban és pizsamafelsőben vagyok. párom csak boxerban. ha esetleg fázunk kicsit, akkor magunkra veszünk vmit vagy ha pl. tvzunk, betakarozunk. párom ilyen hőmérsékletben szeret aludni :)
Ez egyéni. Nálunk most 25 fok van. Mind ezt szeretjük, 2 gyerek is van.
Nekem egy 20 fokos lakás már kényelmetlen, ha vendégségbe megyek ilyen helyre, mindig jobban felöltözöm.
Amúgy sok embernek nem elég, csak csóró és kénytelen a nagyon hideg teleken is fázni, vagy melegen felöltözni a saját lakásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!