Eszméletlenül füstöl a sparhelt, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
3 napja beakartam gyújtani a sparheltba, de elkezdett füstölni. Nem vettem figyelembe mert ugye most gyújtottam be először. De elkezdte ontani a füstöt befelé. A kéményen egy falat füst nem ment ki. Másnap megint. Ma megint. Pedig már mindent kipróbáltam. Melegítettem, szellőztettem, ventilátorral fújtam visszafelé a füstöt, a kéménybe papírt gyújtottam, minden... De a konyhába vágni lehet a füstöt... Ha becsukom az ajtót egyből kialszik a tűz. Mi tévő legyek?2018. szept. 28. 20:42
21/24 anonim válasza:
Akkor részemről passz, több ötletem nincs! ... legfeljebb még annyi, hogy ki kellene hívni kéményseprőt, (az a sparheltet is megnézi) bár most lehet egy hónap is mire kiér.
A katasztrófavédelemhez tartoznak.
22/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2018. szept. 28. 22:56
24/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Megnézettem szakemberrel és azt mondta, hogy valszeg bekavar a kandalló.
2019. febr. 18. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!