Vettem ma egy plédet a Jysk-ben. Minden tele lesz tőle szösszel, elektromosan feltöltődik és ráz. Visszaveszik, ha visszaviszem?
Figyelt kérdés
A blokk meg van. Nem volt olcsó. Csere nem érdekel, mégegy ugyanilyet nekem ne adjanak...2018. szept. 26. 15:56
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg. Legközelebb ellenőrizd az összetételét. Nem hiszem, hogy van benne természetes anyag.
3/5 anonim válasza:
Arra van esély, hogy levásárolharad az árat. Mar ha a blokkon szereplő időn belül vagy. Vissza nem fogjak adni a penzed az biztos.
Legközelebb javaslom, hogy ellenőrizt az összetevőit. Esetleg megkérdezhetem, miből készült?
4/5 anonim válasza:
Miert ne adnak vissza az arat? Magyarorszagon ez nem szokas?
De meg ha igy is van, levasarolni egeszen biztosan levasarolhatod, veszel mas fajtat vagy mas jellegu termeket.
5/5 anonim válasza:
4es. Hat Mo.on nem nagyon szokás a penzvisszadás. Levásarlást szokták felajánlani, vagy ha van vásárlási utalványuk akkor azt adnak, mert azt másnak ajándékba is lehet vinni.
Szerintem ha visszaviszed a megadott időn belül, akkor nezhetsz vmi mást helyette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!