Ti be mernétek vállalni egy hitelt?
Kérdező, egyértelműen NEM. NE VEGYÉTEK EZT FEL ÉS MEG.
Nem veszünk fel lakáshitelt, ha szűkösnek tűnik, ha gyeden vagy és még egyszer leszel.
Nem veszünk fel lakáshitelt valakivel, akivel csak 3 éve vagy együtt.
Nem veszünk fel lakáshitelt egy 200 nm-es házra. Miért? Most túl nagy, kifűteni nektek sok lehet és max. 18 év múlva ott maradtok egy hodályban. Ha meg elváltok, eldni lehetetlen vagy csak buktával.
Nem veszünk fel úgy lakáshitelt, ha 35 évre kell.
Nem veszünk fel úgy lakáshitel, hogy nincs félretéve fél évi megélhetésre legendő megtakarítás.
Nem veszünk úgy fel lakáshitelt, hogy "majd később fizetnénk többet is", mert nem fogtok. 1 vagy két gyerekkel soha nem jön el a majd.
Nem veszünk fel úgy lakáshitelt, hogy nincs mellette legalábbb 2 ltp kötve 4 évre, hogy utána beforgassátok azt a hitelbe.
Kérdező, és ha a pasid munkanélküli lesz egy évre?
És ha neked nem lesz állásod? Ugyanis NINCS olyan, hogy mindig lesz fix munkahely.
Kérdező, minezt úgy írtam le neked, hogy amikor megvettem az ingatlanomat, 30 millió hitelt vettem fel, 15 évre. 5 db 4 éves lakáskasszát fizettem mellette, így 8 év alatt kifizettük, miközben még évente elő is törlesztettünk. A törlesztőrészlet a havi bevételeink 20%-át tették ki, az ingatalan pedig a vételár 35%-áig volt meghitelezve.És volt egy egész évre elegendő vésztartalék. Tehát nem azért beszéllek le, mert ördögtől való a hitel.
De nektek sajnos az.
Köszi.
Nem veszünk fel hitelt, maradunk ebben a házban. Max hozzáépítünk.. arra havi 100ezer futná, és először az alapanyagokat vásárolgatnánk meg amit tudnánk hol tárolni. Illetve statikust is hívnánk.
Utolsónak:
ő rendőr, 15 éve van egy munkahelyen. Engem is várnak vissza majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!