Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 5 napig mit csináljak melegviz...

5 napig mit csináljak melegviz nélkül?

Figyelt kérdés

Nem voltam itthon,nem láttam hogy kiplakátolták,hétfőtől péntek éjfélig nincs melegviz...

Halom mosatlan,mosnivalo ottvan (mosogép nem melegiti fel,melegen kell beleöntenem,régi már),hajat kell mosnom,fürdeni is kell naponta,áhh...

jó,oké,kell karbantartani,de 5 napig?:O

már mit csinál?

még egy fürdéshez is órán át melegithetem a vizet...

2010. jún. 21. 10:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Bosszantó, de túlélhető, lásd fenti válaszok.

Amúgy valahol mindig ez megy, sőt, sok helyen se gáz, se villany, se tiszta víz nincs, mégis élnek valahogy. Ez az eset jó alkalom arra, hogy alternatív módszerekhez nyúlj.

Amúgy nekünk télen volt az, hogy nem volt őrláng vagy 2 hétig, és a 13 fokos fürdőszobában fürödtem 2naponta a jéghideg vízben (tudtam volna vizet melegíteni, de nem akartam ennyi időt pazarolni egy fürdés miatt). De nyáron szerintem nem akkora dráma hideg vízben fürdeni.

Mindent túl lehet élni... túlságosan el vagyunk kényelmesedve.

23L

2010. jún. 21. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
mi fél évig melegítettünk és kibírtuk! 2 hónapig víz sem volt,kútról hordtuk. Párom éjjel-nappal dolgozott, egyedül kellett megoldanom,ráadásul babát vártam. Autómata mosógépünk nem volt nekünk sem. 23/L
2010. jún. 21. 11:33
 13/22 A kérdező kommentje:

csak ha már kifizetem érte az elég sok pénzt,akkor elvárhato hogy legyen...

a város más részén csak 2 napig nem lesz...

és minden éven ez van,csak eddig mindig ugy ütemeztem hogy ne itthon lenni...

amugymeg attol hogy nyár van itt 2 napja zuhog az eső,vesém rgötön megfázna hidegvizben...

igen,elkényelmesedtünk,én nem vagyok ehhez szokva...

2010. jún. 21. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Háháháhááá... "én nem vagyok ehhez szokva"
2010. jún. 21. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb már leírták többen is. Nekünk sem volt áramunk két hétig sajnos. De melegítettem vizet, s úgy mosakodtunk meg. S igen, amit kellett kézzel kimostam. S jelentem túléltem. Egy csomó vizet megspóroltunk. S most is visszafogom magam legalább!!
2010. jún. 21. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, nálunk az elmúlt 1 hónapban szinte minden héten legalább egy nap nem volt víz. Nem, hogy meleg, hideg se. Én meg egész nap itthon vagyok a kisbabámmal, víz nélkül. Hát ez se egy leányálom.
2010. jún. 21. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Néhány évvel ezelőtt a lakótelepen még legalább 10 napig tartott a szokásos évi karbantartás...
2010. jún. 22. 08:29
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

drága virágszálam: akkor mondok cifrábbat, hátha megtanulsz viszonyítani:

1 hétig nem volt gáz a lakásomban, ami azért finom, mert azzal megy minden: fűtés, bojler, főzés.

egy k.urva merülőforralóval csináltam a melegvizet. kb, 5 liter vízben fürödtem minden nap, a villanyszámlám az egekben volt a hősugárzó miatt, mivel képesek voltak ezt úgy megcsinálni, hogy odakinn már jócskán 10 fok volt....

szóval ne siránkozz, örülj, h legalább gáz van, és azzal tudsz vizet forralni.

kölcsönözz a szomszédból vagy az ősöktől egy nagy kondért.

vagy költözz oda valami szerencsésebb lakáshelyzetben lévő haverodhoz. csak megsajnál valaki.

2010. jún. 22. 11:22
 19/22 anonim ***** válasza:
ha minden igaz, ez a 3.nap! Hogy bírod? Elmentél a szüleidhez?
2010. jún. 22. 11:53
 20/22 A kérdező kommentje:

mosatlan ott áll,kaja rendelve van,mosás megvár van ruhám,hétfőn lusta voltam,nedves törlőkendővel végigtörölgettem magam,tegnap melegitettem vizet ugy fürödtem,ma még nemtudom,lehet marad holnapra a fürdés,ma már ugysincs semmi

hajam meg összefogva jó,csak nem nézem tükörbe inkább:D

2010. jún. 22. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!