Hajdúsámson, Sámsonkertben miért olyan "olcsók" a házak?
Sziasztok!
Ez Minket is érdekelne pl. milyen a közbiztonság , betörések vannak e, óvodák iskolák milyenek?
Tapasztalat, mivel itt lakom. Sajnos.
Hogy miért olcsó?
Amiért pl. Hadházon is.
Nagyon sok a kisebbségi.
Elég felszállni egy sámsoni buszra, nagy részük cgány.
Közbiztonság... hát... hozzánk is törtek már be, az utcában máshoz is, ismerősékhez is, a rendőrség konkrétan semmit nem csinált. Ahol több a cgány, mint a magyar, ott mit tudjanak csinálni?
Munkalehetőség nulla. Debrecenbe járnak be az emberek, de a busz is katasztrófa.
Sámson központjába gyakran jár, de mint a heringek, annyian vannak rajta.
Sámsonkertbe vagy Martinkára meg van olyan, hogy hétvégén 3-4 órán át nem megy busz.
Az iskola pár éve egyházi lett, akkor sokan kivették a gyereket, és inkább átiratták Debrecenbe. Az oktatás színvonala egyébként se volt magas, köszönhetően megint csak a sok kisebbséginek. Sajnos, ezek egyáltalán nem akarnak tanulni, és otthon se követelik meg tőlük. A tanár így hiába tesz bármit, ezt egy ott tanító ismerős mesélte.
A sámsoni iskolában nem csak a Híradóban látják azt, hogy a 12 éves kislány terhes lesz... Ott ez "normális".
Kedves utolsó, nem kitaláció, bizony hétvégén 3-4 óránként van busz!
Írtam, hogy Sámson központjába megy gyakrabban, de Sámsonnak része Sámsonkert és Martinka is.
És komolyan, hétvégén 12 után 14.40 a következő, az után 17.15, 19.15 és 22.40.
Nem egyszer volt már ez probléma, és nem egy embernek. Egy sima baráti programot nem tudsz összehozni, mert nem tudsz bemenni Debrecenbe, vagy nem tudsz hazajönni.
Pl. a mozizásainkat konkrétan csak ez határozza meg.
Ha 3-kor kezdődik egy film, vagy bemész órákkal hamarabb, vagy nem mész.
Az amúgy pont ebédidő, és elég kellemetlen így.
Ha 5 körül kezdődik a következő, és 19.30-ra van vége, akkor több, mint 3 órát várhatsz, hogy hazajuss.
Nem mindig opció az, és nem mindenkinek, hogy órákat töltsön el semmittevéssel.
De ez csak egy mozi, ami ugye szórakozás.
Mondjuk ez is elég negatív, hogy nem tudsz emiatt eljárni szórakozni.
De mi van, ha simán csak lekésed a buszt, mert a Tescoban nagy sor volt, és pcsölt a pénztáros? Megveszed a faygasztott cuccot, meg a tejterméket, és elmegy a busz. Várhatsz 2-3 órát a következőre.
Holott kevesebb, mint 20 km-ről van szó.
Taxi több, mint 5000 Ft.
Rengeteg hely van még, ahová ugyanígy 20 km-es bérlet kell, és 10 percenként megy busz.
Vagy tényleg költözz Sámson központjába, akkor van gyakrabban busz, de fentebb már említettem, hogy az milyen hely.
Jo, akkor konkretabban: en martinkai vagyok.
Ez is samson. Sajnos.
De samsonkert: igen, kint a 471esen minden busz megall, de samsonkert nagyon hosszu. A Szucs utca onmagaban tobb km. Ha van is kocsi, de elromlik, v a parod elviszi, v a gyerek sulibol jon, setalhat(sz) tobb km-t. 3-4-5 km gyalog, pl tuzo napon v szakado esoben, nem leszel boldog, h samsoni vagy.
Biztos van, aki szereti, de en nem tudom ajanlani senkinek.
Rengeteg az iskolazatlan, tanulatlan, "legalja" ember, es ez szinte mindent meghataroz. Szerintem az sem veletlen, hogy a tanultabb, vagy magukra valamit is ado csaladok inkabb Debrecenbe viszik a gyereket iskolaba.
Munkalehetoseg sem lesz.
Egyszeruen ez nem olyan varos.
#1 ekkora f**ságot...
Busz közlekedés? Nézz egy menetrendet munkanapokon 15 percenként jár. Igen, nem minden busz fordul be sámsonkertbe, de ha nem fordul be is,kb. 4-5 perc séta a buszforduló. Igen, vannak C, de nem több, mint máshol. Betörés meg az én környékemen évek óta nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!