Hogyan készítsem el magamnak?
Néztem interneten ötleteket, de nem találtam olyat, ami igazán nekem kellene.
Házilag akarnék illatosítót csinálni! Viszont úgy szeretném elkészíteni, hogy a parfümöm érezzem valamilyen szinten a szobámban. Ha befújok parfümmel valamilyen szinten oké, de olyan valamit szeretnék készíteni, ami akár egy hétig is árasztja magából a nem tömény, parfüm illatot.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ha folyamatosan a légtérben van egy illat, veled együtt, akkor az orrod hozzászokik, és egész nagy töménységet kell használnod, hogy egy kicsit is érezd. (Ha valaki bejön a szobádba, az meg esik össze az erős szagtól. Vagy te, amikor hazaérsz.)
Szerintem nem túl jó ötlet nagy mennyiségű vegyi anyag belégzése. Semmivel sem veszélytelenebb a légfrissítő vagy a parfüm, mint bármelyik növényvédőszer, amik ellen úgy odavannak sokan.
Ha olyan büdös van, akkor ennek az okát szüntesd meg. Szellőztess, fürödj, a büdös dolgokat hajíts ki.
Az automata légfrissítők illata közel sincs egy parfüméhez. (szerintem)
Nincsen büdös, egyszerűen csak szeretném, hogy kis mértékben a megszokott parfümöm érződjön, de ne fulladásig természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!