Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is gyűlöli a fővárost,...

Más is gyűlöli a fővárost, vagy csak nekem ennyire elfogadhatatlan az ottani környezet az emberekkel együtt?

Figyelt kérdés

Fehérgyarmati vagyok, húgom fél éve jött össze egy "pesti úriemberrel", 2 hónapja hozzá is költözött. A hétvégén itt voltak nálunk, de a fiú semmi másról nem tudott beszélni csak arról, hogy ő nem tudna itt lakni, nem nem lehet itt csinálni semmit, minden csupa sivárság, bezzeg pesten meg budán van minden meg bizony ő pestről jött. Mintha ő lett volna a megváltó úgy beszélt magáról.

Én életemben kétszer voltam a fővárosban osztálykiránduláson de már akkor sem tetszett az a betonrengeteg és az emberek viselkedése, hogy mindenki elmegy egymás mellett köszönés nélkül is,ezután az idióta után pedig pláne bebizonyosodott, hogy nem kívánkoznék sohasem pestre.

2018. júl. 9. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel a húgod barátja is egy Pestre cuccolt vidéki és ezért nem győzi hangoztatni, hogy ő pesti, nehogy falusinak gondolja bárki is.

Ezt pestiként mondom neked, aki évek óta falun él, holott megvan a pesti lakása is.

2018. júl. 9. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Évtizedekig voltam budapesti, ott is születtem, agglomerációban lakom, ha nem muszáj, nem megyek be. Elegem van a zajból, a tömegből, a dugókból.
2018. júl. 9. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ilyet fordítva hallottam nagyon sokszor: embereket arról beszélni, hogy milyen rossz a főváros, nem tudna itt lakni, mit lehet itt szeretni...

Amúgy elegem van a lakásból, hogy csak pár nm-en lehet fűszernövényem, hogy este nincs hova kiülni de leginkább a tömegnyomorból van elegem.

2018. júl. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!