A vízóra által mutatott érték hogyan értendő?
Egész számként vagy tizedesként?
Tehát pl. 207-nél ez 207 m3 vagy 20,7 m3?
5 számjegy az egész. Megnézed a kismutatókat(piros mini fogaskerék kinézetű valami) és ha a "legnagyobbnál" 0,1 van írva (fölé/alá/mellé) akkor szinte biztos lehetsz benne,hogy a számlálólapon nincs tizedes érték.
Nagyobb méretű óráknál van olyan,hogy van egy szorzója (Pl:x100) és ott a kis fogaskerekekből is egykét darab teljes köbmétereket mér.Na ez nálad nem hiszem,hogy valószínű.
Továbbá,ha a számlapon tizedes van,akkor azt szemmel látható módon elkülönítik. Például az adott szám körül sokkal vastagabb a keret és elkülöníti a többitől, vagy a háttere piros míg a többié fehér.
Köszönöm az eddigi segítséget.!
Nincsen jelölve se tizedesvesszővel, se kerettel, se pirossal. Ezeket észrevettem volna, nem értek hozzá, de ennyire analfabéta nem vagyok :D
Most fényképeztem friss állapotot:
Ha nem látszik rendesen, akkor jobb oldalon (a m3 jelzés alatt) x0,1 van, alatta x0,01, mellette x0,001. A fekete melletti nem látszik túl jól, mert ott domború a műanyag borítás.
Ez pedig a tegnap késő délutáni:
Mivel szinte fél nap alatt teljesen átállt a vége 7-esre, ezért is gondolnám, hogy vagy tizedes vagy szar a mérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!