Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki tud információt a DIGI...

Ki tud információt a DIGI szolgáltatások megbízhatóságáról?

Figyelt kérdés
Első élményem, hogy a honlapjukon elavult információkat találok, a saját településem meg sem jelenik rajta, holott itt hirdetik magukat, postaládákba bedobva, mint létező szolgáltatást. Azonkívül a honlapjuk a "nem biztonságos" kategóriába esik, ez sem tűnik bíztatónak. Kinek van konkrét tapasztalata? Telekomról váltanék a gyorsabb internet miatt.

2018. jún. 15. 00:30
 1/8 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Digi üvegszálas netem van x éve, szép stabilan megy, a sebességgel sincs gond.
2018. jún. 15. 00:39
 2/8 anonim válasza:
100%
Digivel nincs gondunk evek ota. Telefonon hivd fel oket, mert a netes felulet nem fedi a valosagot. Neten nem volt ott a mi cimunk, pedig az elozo tulajnak is az volt :)
2018. jún. 15. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén évek óta Digi netem van. Jelenleg 1 Gigás, havi 2.225 Ft-ért hűség nélkül és atom stabil. Verhetetlenek a szolgáltatók között.
2018. jún. 15. 07:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Digi előfizető vagyok évek óta, (telefon, internet, TV), nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
2018. jún. 15. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Légnet előfizető voltam évekig, majd a légnet megszűnése után a digi átvette az ügyfeleket, és másfél éve nem kaptam csekket megmagyarázhatatlan technikai problémákra hivatkozva, szóval merem ajánlani :DDD
2018. jún. 15. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Településükön most kezdett el a Digi kiépitkezni...

Idő kell.

Pest melleti közvetlen városba éltem,kb 3-4évig Digi 100as net.

Saját wifiről.3 telefon és egy laptop egyszerre gond nélkül ment.

2018. jún. 15. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan tv-m volt Digi, az is műholdas, de nagyon meg voltam elégedve. 5 év alatt egy fél napig volt csak üzemzavar, amikor akkora ónos eső esett, hogy ráfagyott több cm vastagon a jég a parabolára.

Minden flottul ment, és árban is nagyon jók voltak.

2018. jún. 15. 09:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
2018. jún. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!