Miért nem szeretik a Magyarokat skóciában?
Szia!
Több mint 8 éve élek Skóciában, tapasztalatom mint a tenger. Sajnos vannak rossz és jók is. Vannak emberek akik nem csak a magyarságot nem szeretik hanem magát a külföldieket. Mert mi megtanultunk spórolni és ezért van. Megtanultam, hogy sajnos a magyar összetartás itt egyenlő a nullával. 1 magyar ismerősöm maradt az évek alatt, többnyire skót, angol, lengyel stb.. barátaim vannak. Nem én akartam így, a sors hozta így. De elhiheted, hogy sokkal jobb. Igen, csatlakozom az előttem irottakhoz, a munkám kifolyásából adódóan nagyon sok "fajta" emberrel találkozom, sok a cigány és lopnak itt is, vannak pillanatok amikor nagyon kívánom, hogy nehogy mondják, hogy ők Magyarok, mert nem szeretném ha egy kalap alá vennének minket. Aki itt él az tudja. Amúgy a Skótok egzisztenciában élnek, de persze minden nemzetiségben vannak kivételek, minden országban vannak jók és rosszak úgy ahogy Magyarországon is. Barátkozz jobb emberekkel! Amúgy pedig segítőkészek és rendesek az itteniek, persze vannak kivételek.
Üdv
Szia!
9 éve élek én is Skóciában. Az a véleményem, hogy mindenhol vannak rossz és jó akaró emberek. Ez csakis tőled függ, hogy melyiket választod azaz kivel foglalkozol. Sajnos a rossz tapasztalataim magyarokkal volt, mert igen ahogyan az egyik kommentelő irta ott próbálnak kiszúrni a másikkal ahol csak lehet. Ezért is csak angol, skót és más nemzetiségű barátaink vannak akikkel összejárunk és nagyon jól elvagyunk!
Nagyon sokan úgy ismerik a magyarokat, hogy Grampy (méregesek, bosszúsak) de viszont becsületesek! A lengyeleket bizony nem szeretik.
De tényleg rajtad függ, ha ilyennel foglalkozol akkor neked lesz rossz vagy neked is rossz lesz.
Minden jót!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!