Miért nem szeretik a Magyarokat skóciában?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 20:33
1/12 anonim válasza:
én voltam skóciában egy évig és szerettek engem is a magyarokat is.
2/12 anonim válasza:
ismerősöm volt skóciában és azt mondta, hogy mindenki kedves volt vele. Milyen tapasztalat miatt írtad amúgy a kérdést?
3/12 anonim válasza:
voltam skóciában. több hetet. nagybácsimnak szétesett a szemüvege, szó nélkül segítettek, összetették, nem fogadtak el érte semmit. utána végigkérdezték mi mindent láttunk eddig, javasolták, hogy hová menjünk még, hol kávézzunk, elmondták hol vehetek tartánt... van emellett egy nagyon jó barátom, akit ott ismertem meg. látogatjuk is egymást. szerintem barátságtalan skótot foghattál ki. kedves, közvetlen emberek, hatalmas jóindulattal.
4/12 anonim válasza:
Mert cigányok kimennek lopni és
azt hiszik hogy az összes Magyar ilyen
5/12 anonim válasza:
sok helyen nem szeretik a magyarokat...
6/12 A kérdező kommentje:
Én 5 éve itt élek, és becsülettel dolgozom, és sajnos rengeteg a rossz tapasztalatom. Volt úgy hogy vertek meg srácot a Skótok ,mert magyar.
2010. jún. 15. 22:40
7/12 anonim válasza:
Lehet, bunkesz volt a srac. En itt elek es sokkal rendesebbek velem mint a magyarok...
8/12 anonim válasza:
Na ne írjatok már rosszat, egy hónap múlva megyek szerencsét próbálni! Minden magyar cigány.., remélem nem nézek ki cigánynak szőke hajjal, fehér bőrrel, zöld szemmel+ ha normálisan törvénytisztelő vagyok. Itthon pozitív diszkrimináció van, ha itthon nem néznek sajnos cigánynak, nehogymár külföldön meg az legyek, mert az már nagy kicseszés! A nyelv miatt aggódok(német jobban megy), de csak belejövök. Itthon semmit nem ér a diploma, okj-s szakmák, fiatalság. Valami cseléd munkák csak vannak. (Utcaseprés, pakolászás stb.) Mondjuk van egy lehetőség, de itthonról minden bizonytalan.
10/12 anonim válasza:
Azóta a tapaszatlat: Edinburghben pár száz magyar azért van és ott próbálnak átcseszni, ahol tudnak. A nyelvet tudni kell, és neked kell mindennek utánajárni, az esetek több, mint felében kihasználják azt, hogy magyar vagy és minden idegen! Lengyelleket nem szeretik, magyarokról nincs különösebb vélemény. És, hogy országosan miért is nem szeretik. Legtöbben csak azért mert sokan vannak, illetve azért mert összetartanak és a pórabb néptől elveszik a munkát. Amúgy egy magyar, lengyel szívósabb, mint egy skót. Skótok prolik. Isznak, mocskos a szájuk, egész nap káromkodnak, 13 éves lányok miniszoknyában 22 után péntek, szombaton. Rendőrök a fiatalabbakkal sem szórakoznak! Szépen megkérik a rendbontókat, majd lenyomják térdel a fejüket a betonra és elzárják éjszakára, majd a szülő pedig fizet! Látszik, hogy nem angolok, mert észrevettem, hogy míg Angliában nem löknek fel a buszon, addig itt hasonló néha a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!