Házam beázik csőtörés is van a falak repednek?
Figyelt kérdés
Sajnos esélytelen a felújítás nem tudom kifizetni. Fogadjam el hogy lehet hajléktalan leszek? kihez forduljak?2018. máj. 27. 14:42
1/4 anonim válasza:
Kihez fordulja?
Önmagadhoz!
A vizet zárd el a vízóránál, és csak arra az időre nyisd meg 5 percre, míg feltöltöd a kádat és egy pár kannát. Ez 2-3 naponként nem fogja romba dönteni a házat.
A padlásra a beázás alá tegyél egy vödröt.
Az anyagokat vedd meg apránként, a tetőhöz és a vízhez.
Utána állj neki egy haveroddal, vagy rokonoddal és javítsátok ki!
Én rokkantsági járadékon élő nő létemre megoldom a problémákat, akkor neked is menni fog!
2/4 anonim válasza:
Vagy imádkozhatsz is. De az egyes válasza célravezetőbb
4/4 anonim válasza:
De internet azért van. 1-es a top comment.
Amúgy elgondolkodtam,hátha lakásról van szó. Akkor közösképviselő, csőtörés feltárás. Stb. De valószinűleg nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!