Mennyibe kerül egy bejárati ajtó beszerelés mindennel együtt? Az ajtó már megvan.
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 12:12
1/8 anonim válasza:
Alapelv az ilyen "szakiknál" hogy
- amennyi az anyag, annyi a munkadíj -
és nagyon ismerik ám az árakat..
Ha csak nem valami 300 ezres páncélajtóról van szó, akkor érdemesebb ezt megoldani a sógorékkal 2 en összefogva..
2/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag annyiról van szó, hogy 2 tipli és 2 hosszúcsavar jobbról balról a kereten át a falba, aztán púrhabbal körbe az egész...
ami kellhet ehhez,
- fúró
- fogó
- kalapács
- vizmérték
- kiskés.
3/8 anonim válasza:
De ha nem túl nagy a keret, akkor simán ki is lehet ékelni cserépdarabbal aztán úgy körbe a púrhab..
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy volt,hogy egy ismerősünk csinálja meg,az ajtó már két hónapja itt áll,de ő sosem ér rá....Így marad a szakember.
2010. jún. 15. 12:38
5/8 A kérdező kommentje:
Valaki megtudná azt is mondani,hogy ez időben meddig tart?
Egész napos vagy 1-2 óra alatt megvan?
2010. jún. 15. 12:41
6/8 anonim válasza:
Nagy hülyeségeket mondtok, a púrhab nem tart örökké! Minimum 4 hosszú csavarral csavarozzátok az ajtókeretet a falba és max 2-3cm rést hagyjatok a púrhabnak.
7/8 anonim válasza:
Ha kellene szakember, írj nekem privit, h. milyen ajóról lenne szó és hol helyileg hova kellene menni.
8/8 anonim válasza:
Én pár napja tettem fel szinte ugyan ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__919727..
Ha kicsit visszaolvastál, kerestél volna, neked sem kellett volna mégegyszer feltenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!