Akiknek a háza körül, illetve a kertjében sincs még egy bokor sem, arra mi a magyarázat?
Vidéki, kis településen.
Minap voltam a Mátrában, kertes házas övezetben hatalmas, öreg fák, szerintem így hangulatos az egész.
Valakinek így tetszik, hogy még egy szál virág sincs a kertjében?
Nekem kutyám van.
Mindent kinyír. Vagy kipisili, vagy kiássa, vagy letapossa. Esetleg lerágja (szőlő, rózsa...)
SZóval úgy van kis virágoskertünk, hogy elkerítve a kutyától. De így kisebb az ő élettere.
Utál kertet gondozni és/vagy nincs rá ideje.
Ha lenne kertem, nálam is főleg gyep lenne, mert kertben heverészni imádok, de a virágágyás meg a veteményes nem az én műfajom, idegesítő tehernek érzem, nem kellemes hobbinak. :D
Igen van akinek így tetszik. Sőt olyan is van aki lebetonozza az egészet a
g€(ibe.
Magyarázat?
Minek?
Nem kell mindent megmagyarázni.
De ha mindenképpen magyarázatra vágysz, neki így tetszik. Vagy virágpor allergiája van és nem vágyik rá.
akkor az ilyen a fsznak nem költözik be egy lakótelepre?
Gondolom eltüzelték az összes fát a kertből, most jön majd a parketta.
Allergiás, és ha a szomszéd telke tele van allergén növénnyel?
Azért kell magyarázat, mert csak.
Ha idegbeteg vagy, nézegesd a politikai rovatokat más oldalon, hátha lenyugtat.
Ahol fa van, madár is van. Ahol madár van, madárszar is van. Én szeretem a madarakat, nem bánom, akármennyit szarnak is, de megértem azokat az embertársaimat, akiket zavar, ha pl munkába indulás közben pecsétes lesz a válla.
Ahol fa van, ott ősszel bizony nem könnyű rendben tartani a portát. Amit összesöpörsz reggel, estére meg se látszik.
Ahol fa van, nem is oly régen még gyakran előfordult, hogy zavarta az internetet. Ma már ez nem játszik, de a fák lehet, hogy akkor lettek likvidálva.
Szóval sok oka lehet, ha valaki nem akar bajlódni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!