Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ezért meg is büntethetnek?

Ezért meg is büntethetnek?

Figyelt kérdés

elhatároztam, hogy teleültetem a környéket..

nem a faluba, ott tudom, hogy nem lehet, de a focipálya mellett, a falun kívüli utakon, temeto mellett, folyoparton.. illetve ilyen helyeken, helyekre gondoltam [link]

mályvabokor.. nem árt senkinek, fásszárú, gyönyörű és talán feldobja az emberek kedvét.. mit gondoltok? :)

2017. máj. 14. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tetszene az ötlet,de ez azért úgy lenne jó,ha rendbe is lennének tartva a bokrok.Meg a mályvával az a baj,hogy ilynekor tavasszal az összes pici magja kikel és mondjuk egy folyóparton,ha nem foglalkoznak velük elnyomhatják az eredeti növényzetet vagy az út melletti földek tulajdonosai fognak háborogni miatta.De tényleg jó lenne pár színes növény az utak mellé.
2017. máj. 14. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem fognak megbüntetni!

Bár mindenki ilyen lenne!:)

2017. máj. 14. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hogy megbüntetni nem fognak, de én megsúgom neked, jóra az még nem vezetett, ha az ember belekontárkodott a természet dolgába. Mindig valami beláthatatlan következménnyel (urambocsá' katasztrófával) járt.
2017. máj. 14. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:

termeszetesen gondoznam oket :) szepre vagnam, egyengetnem, de csak olyan keretek kozt amelyek meg elfogadhatoak. Nem Isten jatszok:)

Igen tudom..de nalunk mar nagyon elrontottak a novenyzetet es valahogy muszaj helyre tennem a dolgokat :) ezek nagyon szepen, narciszt ultetnek szivem szerint, de nem tudom azt itthon lehet-e ulteni, palantazni?

Ebbol pedig van sok, ultettem es mar egesz szepek a palantak. Iden meg keveske van (30-40 db), viszont ha bevalna jovore kicsit szelesebb korben gondolkoznek :) Valami otlet meg, hogy hova lehetne?

Jatszoter? Templom udvar?

2017. máj. 14. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Ültetni szabad,de csak olyan helyre ahol semmiben sem okoz gondot a jövőben .Utána eltávolitani csak engedéllyel szabad .
2017. máj. 14. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
A nárcisz hagymás növény amit ősszel kell elültetni és már korán tavasszal virágzik.Ültethetnél a mályvák tövébe.
2017. máj. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!