Ezért meg is büntethetnek?
elhatároztam, hogy teleültetem a környéket..
nem a faluba, ott tudom, hogy nem lehet, de a focipálya mellett, a falun kívüli utakon, temeto mellett, folyoparton.. illetve ilyen helyeken, helyekre gondoltam [link]
mályvabokor.. nem árt senkinek, fásszárú, gyönyörű és talán feldobja az emberek kedvét.. mit gondoltok? :)
Nem fognak megbüntetni!
Bár mindenki ilyen lenne!:)
termeszetesen gondoznam oket :) szepre vagnam, egyengetnem, de csak olyan keretek kozt amelyek meg elfogadhatoak. Nem Isten jatszok:)
Igen tudom..de nalunk mar nagyon elrontottak a novenyzetet es valahogy muszaj helyre tennem a dolgokat :) ezek nagyon szepen, narciszt ultetnek szivem szerint, de nem tudom azt itthon lehet-e ulteni, palantazni?
Ebbol pedig van sok, ultettem es mar egesz szepek a palantak. Iden meg keveske van (30-40 db), viszont ha bevalna jovore kicsit szelesebb korben gondolkoznek :) Valami otlet meg, hogy hova lehetne?
Jatszoter? Templom udvar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!