Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti éjjelre nyitva szoktátok...

Ti éjjelre nyitva szoktátok hagyni az ablakot?

Figyelt kérdés

Én már egy pár hete nyitva szokom hagyni az ablakot még nem tárom ki csak bukóra szokott lenni.

Ti is kiszokjátok nyitni éjjelre vagy még túl hideg van?

2018. máj. 8. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
El sem tudnám képzelni, hogy csukott ablaknál aludjak. Nekem tárva-nyitva már jó ideje egész éjjel.
2018. máj. 8. 19:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Jól teszed.:DD
2018. máj. 8. 20:03
 13/17 anonim válasza:
21%
Betörő, jehova tanúi, Drakula és 12353164673 szúnyog likes this post
2018. máj. 9. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nap közben nagyon felmelegszik a ház, én is nyitva hagyom az ablakokat, hogy visszahűljön. Rendkívül jól alszom, de mindig reménykedek benne, hogy ha veri az eső az ablakpárkányt, vagy a szél cibálja a függönyt, vagy zivatar van, arra csak felébredek.

Ha arra ébredek, hogy fázok, akkor felkelek, becsukogatom az ablakokat, megnézem hogy a gyerekek be vannak-e takarózva. Aztán visszafekszem, és egy perc múlva már alszom is...

2018. máj. 9. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
13-as! Szunyoghalot nem ismered?
2018. máj. 9. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Többsávos út mellett lakom, közelben vasút, közvetlen közelben két irányból villamos. Esélytelen.

A klíma előtt közvetlen próbálkoztam azzal, hogy tárva nyitva az ablak, lakás másik végén 2 db régimódi bukóablak, igazából huzat kellene, hogy legyen. A zaj és a fény (nem teljesen leeresztett redőny) miatt nem aludtam, a hőmérséklet fél fokot csökkent reggelre.

Most májusban még úgy 17-18 fokra lehűl, 5, fél 6 között kelek, mert reggel szöszölős vagyok és futni is járok. Így fél hatkor kitárok mindent, ami létezik, le szokott hűlni 23-24 fokra. Redőnyt le, ablakot hermetikusan be. Így még májusban este nem feltétlen kell a klímát bekapcsolnom. :D

Amúgy én 0 fokban még nem ismerem a fázást, egy pulcsiban és a farmer alatt nincs harisnya, 10 fok nekem kellemes langyos, nyitott télikabáttal vagy átmeneti kabátban. Cserében zárt helyen 25 fokban már szenvedek, 27 fokban nyűgösség és étvágytalanság, 30 fokban vérnyomáseséses rosszullétek.

2018. máj. 11. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel tetőtéri ablak, nyitva lehet hagyni, ha nem ég a villany, szúnyogok se jönnek be. De kell a levegő.
2018. máj. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!