Nem tudom becsukni az ablakot! Mit tegyek? Többi lenn!
Kibuktattam, becsuktam probléma nélkül. Majd megint kibuktattam volna de hiába fordítottam el a kilincset fel és hiába húztam nem nyílt ki, a kilincs oldalán volt pici rés de ennyi. Próbáltam újra, semmi...
Elfordítottam oldalra a kilincset hogy kinyissam az ablakot oldalra de akkor is csak kicsi rés volt a kilincs oldalán. Próbálgattam majd sikerült kinyitnom oldalra.
A baj csak az hogy most meg becsukni nem tudom mert fura az ablak és az a lényeg hogy ha kinyitom oldalra akkor csak kibuktatva tudom becsukni.
Most viszont hiába buktatnám ki mert a jobb felső sarka az istenér se akar kinyitódni...
Csak úgy becsukni az ablakot jelen helyzetében azért nem tudom mert a kereten alul középen lévő fém ahogy csuknám be az ablakot hozzáér a műanyaghoz és túllóg rajta, megakasztja és nem tudom tovább tolni az ablakot mert a teteje menne de az alja nem tud...(nem tudom jobban leírni, bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!