Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a cserebogarakkal?

Mit csináljak a cserebogarakkal?

Figyelt kérdés

Mostanában hallottam hogy a szobámban vmi kaparja a falat, a fal aljánál egy kis lyuk volt, azon keresztül benyultam csipesszel és sikerült kihúznom egy cserebogarat.

Nem az az első eset, amikor még nem én laktam ebben a szobában már akkor is volt cserebogár pont ugyan ott, akkor is ki kell szedve.

Most hogy én költöztem be, a járat amit fúrt, le lett javítva(kívülről látszódott) de mégis valahogy belepetézett vagy nem tudom mi mert megint volt ott egy.

Lehet számítani arra hogy később s lesz. Hogy tudom őket onnan kiírtani? Rovarírtót fújtam oda be csak nem tudom hogy megtette e a hatásást.

2010. jún. 14. 04:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan cserebogár volt? Az nem a falban,hanem a fákon szokott lenni! A falban nem is találna élelmet.
2010. jún. 14. 07:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Anyám szerint az volt.
2010. jún. 14. 07:37
 3/7 anonim válasza:
Szokott a falban cserebogár lenni, de hogy mit kell vele tenni, azt nem tudom :D
2010. jún. 14. 07:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudd meg:P
2010. jún. 14. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Júniusban már nincs is cserebogár...
2010. jún. 14. 08:29
 6/7 anonim válasza:
tökmind1. Gyömöszölj a járatba zsepit, meg valami gyúrmár, és esetleg a zsepit bele is ásztathatod parfümbe, vagy valmi szgos izébe, hogy távoltartsa
2010. jún. 14. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lenne júniusban cserebogár... május végén, június elején szoktak lenni... nálunk is teli van az udvar velük.
2010. jún. 14. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!