Ezek a lítium akkus fűkaszák jók?
Vagy csak gyenge vacakok?
Van nagy benzines, csak azzal nehézkes forgolódni kis helyeken, elővenni, benzint keverni, nehéz is...
Van értelme ilyet venni?

Attól függ mire kell. Sztem ezek inkább szegélynyírók, kisebb területre valók, nem egy csomó vastag szárú gazra.
De hátha van valakinek tapasztalata.
Valahogy így lehet.
Örülnék, ha írna olyan akinek van.

Szegély nyíró,kis teljesítményűek.Piszkálni kis területen,járdaszegélynél jók.
De oda, ahová fűkasza kell,ott felejtsd el.Ide még mindég kell benzint keverni és közbe a fűkaszával le is csapom a szegélyeket kis gázzal és úgy terhelve,hogy a kuplung nem csúszik.
2 liter benzinnel 1500 m2-ert simán levágok.
Neked a kaszálás nehézkes másnak az autóvezetés.Nekem pl az irodai munka lenne az a fenekemen ülve .Van kinek egyik sem a felsoroltjaim közül.
Az se mindegy, hogy az 1500 nm mennyire egyenes, mekkora a gaz, milyen vastag szárúak, mennyire szárazak, mennyi akadó és kerülgetni való van benne, domboldal, vagy árokpart, 20 vagy 35 fok a hőmérsékletet, agyig van-e szúnyoggal.
Elbírom a benzines fűkaszát, de nem ez az életem értelme, ha van jobb megoldás az érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!