Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felesleges lomokkal, bútorokka...

Felesleges lomokkal, bútorokkal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Most fogunk venni egy lakást, ami tele van különféle használhatatlan bútorokkal: elromlott hűtő, lestrapált ágyak stb. Ezeket ugye nem akarjuk használni, de eladni sem lehet. Létezik olyan, hogy valaki ingyen elszállítja, mert valamire használni tudja (pl. hűtőből akksi, bútort tüzelőnek stb.) Nem szeretnék százezreket fizetni azért, hogy lomtalanításban vigyék el.

Nem vagyok képben egyáltalán, sosem volt még ilyen problémám, úgyhogy leoltós kommenteket kérem mellőzni. :)

2018. máj. 3. 11:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Lemaradt egy kérdőjel:

Létezik olyan, hogy valaki ingyen elszállítja, mert valamire használni tudja (pl. hűtőből akksi, bútort tüzelőnek stb.)?

2018. máj. 3. 11:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy az adott városban nincsen ingyenes lomtalanítás, úgyhogy ez a lehetőség kiesik.
2018. máj. 3. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Pl rákeresel a neten, hogy lomtalanítás, vagy felteszed ingyen elvihetőre. Fontos: szabd feltételül, hogy mindent vagy semmit, mert különben elviszik ami nekik használható, a többi a nyakadon marad!

[link]

2018. máj. 3. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Most fogunk venni egy lakást ..."

Tehát, még nem vettétek meg.

Én annak idején az adásvételit úgy írattam meg, hogy az ingatlant és környezetét CSAK csontra kiürített állapotában fizetem ki. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a vételárból levonásra kerül 100ezerFt, a lomok elszállítására.

Nehogy már ez a te gondod legyen!

2018. máj. 3. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Előbb nem ártana hozzáértővel pontosítani, hogy valóban használhatatlan lomokról van-e szó, vagy működőképes ill. működővé, használhatóvá tehető holmikról, netán régiségről. Ha a jofogas.hu oldalon ingyen elvitelre meghirdeted, szinte biztosan jön jelentkező.
2018. máj. 3. 13:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, NEM használhatóak már a bútorok. Ezt akárhogy csűritek-csavarjátok, egy összepisilt, büdös ágy nem kell senkinek. A lakás pedig nem lesz kiürítve, mert közös tulajdon, a másik fél lesz kifizetve, ő nem fogja onnan elvinni a cuccot. De nem értem, miért nem lehet a kérdésre válaszolni.
2018. máj. 3. 13:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Facebookon Adok-veszek, vagy zsibi oldalakon is szoktam látni hirdetőket, hogy elszállítják a "lomokat", aztán ők majd átválogatják
2018. máj. 3. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Márpedig fizetni fogsz, a pisis heverő, meg a penész lom nem kell még a lomisoknak sem.

Pénzért persze elviszik.

2018. máj. 3. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:

A lomisok is benéznek a lakásba egy gyors körbejárással és csak utána kötnek üzletet.

Ha úgy van ahogy írtad,akkor "márpedig fizetni fogsz."

2018. máj. 3. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hulladékudvarba le lehet adni. Biztos van nálatok is.
2018. máj. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!