Felesleges lomokkal, bútorokkal mit lehet csinálni?
Most fogunk venni egy lakást, ami tele van különféle használhatatlan bútorokkal: elromlott hűtő, lestrapált ágyak stb. Ezeket ugye nem akarjuk használni, de eladni sem lehet. Létezik olyan, hogy valaki ingyen elszállítja, mert valamire használni tudja (pl. hűtőből akksi, bútort tüzelőnek stb.) Nem szeretnék százezreket fizetni azért, hogy lomtalanításban vigyék el.
Nem vagyok képben egyáltalán, sosem volt még ilyen problémám, úgyhogy leoltós kommenteket kérem mellőzni. :)
Lemaradt egy kérdőjel:
Létezik olyan, hogy valaki ingyen elszállítja, mert valamire használni tudja (pl. hűtőből akksi, bútort tüzelőnek stb.)?
Pl rákeresel a neten, hogy lomtalanítás, vagy felteszed ingyen elvihetőre. Fontos: szabd feltételül, hogy mindent vagy semmit, mert különben elviszik ami nekik használható, a többi a nyakadon marad!
"Most fogunk venni egy lakást ..."
Tehát, még nem vettétek meg.
Én annak idején az adásvételit úgy írattam meg, hogy az ingatlant és környezetét CSAK csontra kiürített állapotában fizetem ki. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a vételárból levonásra kerül 100ezerFt, a lomok elszállítására.
Nehogy már ez a te gondod legyen!
Márpedig fizetni fogsz, a pisis heverő, meg a penész lom nem kell még a lomisoknak sem.
Pénzért persze elviszik.
A lomisok is benéznek a lakásba egy gyors körbejárással és csak utána kötnek üzletet.
Ha úgy van ahogy írtad,akkor "márpedig fizetni fogsz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!